PowerLoads7

OVER POWERLOADS7

Powerloads 7 is een sportstudio die sinds 2020 geopend is in Beek (Li). Onze focus ligt op het op maat aanbieden van zowel groeps- als privé lessen. Zo zijn sporters van elk niveau hier op hun plek. De persoonlijke aandacht in groepslessen onderscheid ons van andere sportscholen. Kom gerust een keertje langs voor een gratis proefles en ervaar onze sportieve sfeer!

FABIËNNE
BOGMAN

eigenaresse | DANS DOCENT | PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Fabiënne Bogman en ik ben de trotse eigenaresse van Powerloads7 en tevens van Dancestudio Fabulous.
Ik ben een gecertificeerd sportinstructeur en volg tevens cursussen en bijscholingen om het beste uit mezelf te halen! Ik deel graag mijn passie en kennis met alle leden. Misschien is het voor sommige mensen niet te begrijpen dat ik een grote liefde heb voor twee heel verschillende sporten, maar dat maakt mij juist uniek!

Levi
Simons

PERSONAL TRAINER

Mijn naam is Levi Simons en ik ben geregeld te vinden in de sportschool en op evenementen hieromheen. De meeste van jullie zullen mij kennen als de partner van Fabiënne. Op sportief niveau ben ik inmiddels ruim 10jaar actief op het gebied van fitness, waarvan ik in de eerste jaren vooral geleerd heb hoe het niet moet. Sporadisch geef ik functional trainingen en introducties in de sportschool. Voor het geven en nemen van advies, of het sparren over de uitvoering/functionaliteit van oefeningen ben ik altijd wel te vinden. Hiermee probeer ik mijn kennis zo veel mogelijk uit te breiden en standpunten vanuit ieders perspectief te bekijken. Hoewel ik het liefst op de achtergrond blijf, ben ik iemand die ook zeker houd van een gezellige babbel! Loop jij ergens tegenaan in de gym en wil je dit graag bespreken? Stap dan zeker op mij af met je vraag en ik zal je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Tot binnenkort in de gym!

Hannah
Spronken

DANS DOCENT

Ik ben Hannah, en ik heb het genoegen danslerares te zijn bij Dancestudio Fabulous. Dansen is altijd een centraal onderdeel van mijn leven geweest. Als lerares,  is het mijn doel om de liefde voor dans te verspreiden en mijn leerlingen te helpen hun techniek en expressie te ontwikkelen. In mijn lessen combineer ik discipline met plezier en moedig ik mijn leerlingen aan om hun grenzen te verleggen en hun eigen unieke stijl te ontdekken.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

POWERLOADS_7

PROEFLES
AANVRAGEN

Powerloads7 staat voor persoonlijke aandacht, kwalitatieve attributen en een prettige sfeer. We begrijpen dat de keuze voor een geschikte sportschool een belangrijke stap is, en daarom bieden we u de mogelijkheid om ons aanbod vrijblijvend te ervaren via een proefles.

Het aanvragen van een proefles is eenvoudig. Vul het formulier hiernaast in met uw naam, contactgegevens en uw voorkeursdatum, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven