PowerLoads7

OVER POWERLOADS7

Powerloads 7 is een sportstudio die sinds 2020 geopend is in Beek (Li). Onze focus ligt op het op maat aanbieden van zowel groeps- als privé lessen. Zo zijn sporters van elk niveau hier op hun plek. De persoonlijke aandacht in groepslessen onderscheid ons van andere sportscholen. Kom gerust een keertje langs voor een gratis proefles en ervaar onze sportieve sfeer!

FABIËNNE
BOGMAN

eigenaresse | DANS DOCENT | PERSONAL TRAINER

Hé jij daar, wat leuk dat je een kijkje neemt op onze website! Mijn naam is Fabiënne Bogman en ik mag me met trots de eigenaresse van Powerloads7 en Dancestudio FABulous noemen. Al op jonge leeftijd raakte ik gefascineerd door beweging, voeding en entertainment. Mijn passie voor sporten ontwikkelde zich tijdens mijn middelbare schooljaren, toen ikzelf met krachtsport begonnen ben. In de jaren die daarop volgde heb ik praktijk ervaring opgedaan en het diploma voor sportinstructeur en sportmasseur behaald. In de sportschool geef ik alle groepslessen en personal trainingen. Daarnaast maak ik voor iedereen (die daarvoor openstaat), op maat gemaakte sportschema’s. Op het gebied van voeding kun je ook met al je vragen bij mij terecht!

Hoewel mijn karakter vaak wordt beschreven als lief, ben ik op het gebied van lesgeven best pittig! Tijd sprokkelen en half trainen gaat er bij mij slecht in, wat voor sporters die een stok achter de deur nodig hebben tijdens de training, als prettig wordt ervaren. Ondanks dat ik het soms druk heb met alle zaken rondom de sportschool, probeer ik altijd met iedereen een praatje te maken. Het is voor mij erg belangrijk dat de sporters zich op hun gemak voelen en dat er een open sfeer hangt in de sportschool! Mocht je geïnteresseerd zijn in onze sportschool, kom dan zeker een keertje langs want op locatie zie je zoveel meer dan op onze site!

Levi
Simons

PERSONAL TRAINER

Hé sportieveling,

Mijn naam is Levi Simons en ik ben geregeld te vinden in de sportschool en op evenementen hieromheen. De meeste van jullie zullen mij kennen als de partner van Fabiënne. Op sportief niveau ben ik inmiddels ruim 10jaar actief op het gebied van fitness, waarvan ik in de eerste jaren vooral geleerd heb hoe het niet moet. Sporadisch geef ik functional trainingen en introducties in de sportschool. Voor het geven en nemen van advies, of het sparren over de uitvoering/functionaliteit van oefeningen ben ik altijd wel te vinden. Hiermee probeer ik mijn kennis zo veel mogelijk uit te breiden en standpunten vanuit ieders perspectief te bekijken. Hoewel ik het liefst op de achtergrond blijf, ben ik iemand die ook zeker houd van een gezellige babbel! Loop jij ergens tegenaan in de gym en wil je dit graag bespreken? Stap dan zeker op mij af met je vraag en ik zal je zo goed mogelijk proberen te helpen.

Tot binnenkort in de gym!

Hannah
Spronken

DANS DOCENT

Ik ben Hannah, en ik heb het genoegen danslerares te zijn bij Dancestudio Fabulous. Dansen is altijd een centraal onderdeel van mijn leven geweest. Als lerares,  is het mijn doel om de liefde voor dans te verspreiden en mijn leerlingen te helpen hun techniek en expressie te ontwikkelen. In mijn lessen combineer ik discipline met plezier en moedig ik mijn leerlingen aan om hun grenzen te verleggen en hun eigen unieke stijl te ontdekken.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

POWERLOADS_7

PROEFLES
AANVRAGEN

Powerloads7 staat voor persoonlijke aandacht, kwalitatieve attributen en een prettige sfeer. We begrijpen dat de keuze voor een geschikte sportschool een belangrijke stap is, en daarom bieden we u de mogelijkheid om ons aanbod vrijblijvend te ervaren via een proefles.

Het aanvragen van een proefles is eenvoudig. Vul het formulier hiernaast in met uw naam, contactgegevens en uw voorkeursdatum, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven